top of page

Reneta // Ada

 

Olen Ada, neljätoista vuotias tyttö etelä-suomesta, tarkemmin Porvoosta. Harrastan keppihevosten lisäksi oikeilla hevosilla ratsastusta. Keppihevostelun aloitin muutama vuosi ratsastusharrastukseni jälkeen, eli 2011. Nykyyän harrastan keppihevosia tavoitteellisemmassa valmennuksessa ja kilpailemisessa, jonka vuoksi jalkani ovat erittäin huonossa kunnossa liikatreenauksen jälkeen.

 

Meillä on kotioloissa koira, espanjanvesikoira uros Gotcha's Jerry Cotton eli Basse sekä maatiaiskissa Siiri hiirikissana, lisäksi tietenkin keppihevoseni. Minun tyylini on hieman massa, mutta kokoajan hivuttaudun lähemmäs erilaisuutta, tyylini muutoksien vuoksi jotka ovat tapahtuneet viimeisen puolen vuoden aikana. 

 

Koulussa en ole hyvä. Opiskelen ahkerasti, mutta en tajua miksen muista juttuja kunnolla. Äidinkieli ja kuvaamataito ovat kuitenkin lempparini, muita inhoan ja paljon. Rakastan piirtämistä ja oman käden työtä, ulkoilua ja valokuvaamista. Kuvailen pääosin keppihevosiani ja hevosia, mutta joskus saatan lähteä kuvailemaan jotakin luonnossa.

Kameranani toimii jouluna 2013 joululahjaksi saamani Nikon D5100, jossa on kaksi objektiivia. {18mm-55mm & 70mm-300mm}

 

Talviharrastukseni ovat laskattelu sekä todella epäsäännöllinen hullutteluluistelu. Olen harrastanut laskettelua kolmevuotiaasta, eli se on tärkeä harrastus minulle. Keppihevoset ja hevosurheilukin ovat todella rakkaita minulle. 

Ratsastusharrastukseni tärkeä hevonen on, musta eestinhevostamma Eleegia. Eleegia on vain virallinen nimi sekä nimi, mitä tuntilaiset yleensä käyttävät. Hoitajien keskuudessa Ellu, mun kaveripiirin kesken Elmeri / Elmersson.

 

Musiikkimakuuni kuuluu nykyään vähän sekalainen, mutten tykkää Iskelmästä tai uusimmista hiteistä, vaan vetäydyn vähän epätunnettuun ja vanhempaan musiikkiin. 

Nettinimeä tottelen Reneta, mutta tuttavuudessa kutsukaa minua Adaksi.

 

 

 

 

SoMe

ig - casanente

snapchat - casanente

ig II - friikkitila

bottom of page