top of page

​WELCOME, TERVETULOA, VÄLKOMMEN!

​

Tämä on helppoa, voisin sanoa vain kuinka hienoja poneja meillä on, kuinka upeat olosuhteet ja kuinka hyvä kilpailumestareita olemme, mutta siinätapauksessa valehtelisin, sillä meidän maalaistallistamme löytyy tasan kymmenen karsinaa ja kaksitoista vanulla täytettyä kangaspalaa sekä kärttyinen, ei niin urheilullinen omistaja.

 

Okei, vähän itsetuntoa peliin. Olemme siis Porvoossa sijaitseva maalaistalli, joka on aktiivinen säällä kuin säällä, päivänä kuin päivänä ja vuosi kuin vuodeltakin. Innostus ei ole näillä näkymin loppumassa, vaan toimintamme on aktiivista, sillä kilpailemme paljon myös kahdensadan kilometrin säteellä sekä pidämme valmennuksia ja tunteja, keppihevosihmisille. Tallillamme on loistava maasto, sillä olemme maalla - kaupunkiin on viisi kilometriä, ja uittomahdollisuudet ovat todella hyvät.

 

Tallimme ei virallisesti kasvata mitään, mutta varsoja saattaa syntyä pitkin vuotta. Tallimme tammat ja oriit tarjoavat sukua, siitä voi lukea lisää selailemalla sivua kohdasta "toiminta" ja siitä "kasvatus" ja siitä "sukua?" - osioon. Siellä on myös sukua etsiviä hevosia!

  • Instagram App Icon
  • YouTube Classic
  • Blogger App Icon
bottom of page